22/08/2016

Stambeni kompleks “36”

Novi koncept stanovanja - Home Interpoint

Savremeni materijali-Home Interpointa

Perspektiva projekta Home Interpointa

Novi projekat u Zrenjaninu – ul. dr Tihomira Ostojića br.36

SAVREMENI KONCEPT STANOVANJA

Pozicija komleksa u ulici Dr Tihomira Ostojića na broju 36, naselje Bagljaš; sa svojom realizacijom oplemenjuje Grad Zrenjanin i doprinesi razvoju kvaliteta života i poslovanja.
Sadržaji kao vizija, sa vrhunskim kvalitetom i sa sprovođenjem zacrtanih inovativnih tehnoloških rešenja, čini ovaj koncept jedinstvenim. Njegova konačna realizacija će oplemeniti, na jedinstven način predivni Grad na Begeju .

Predviđen komfor, racionalizacija troškova, uz maksimalnu bezbednost i profesionalno održavanje i upravljanje, predstavljaće neprevaziđen doprinos prepoznatljivosti u očekivanju postizanja modernog koncepta savremenog života.

STAMBENI DEO
Stambeni deo kompleksa osmišljen je tako da budućim stanarima obezbedi pre svega privatnost i komfor, ali da istovremeno zadrži toplu atmosferu i prestiž, koji karakteriše ukupno okruženje.

Prednosti stambenog kompleksa "36" :
- Vrhunski kvalitet
- Inovativna tehnološka rešenja
- Komfor prostora
- Odmah pored su: osnovana i srednja škola, vrtići, bolnica, pijaca, marketi, park
- Individualnost u odnosu na okruženje
- Racionalizacija troškova
- Upotreba alternativnih i/ili obnovljivih izvora energije
- Optimalna upotreba prirodnih resursa
- Centralni sistem grejanja i hlađenja (toplotne pumpe)
- Korišćenje ekoloških materijala
- Raznovrstnost ponude stambenih jedinica
- Povoljna cena

Zrenjanin - Grad sa dušom

Dobrodošli u Zrenjanin!

Zrenjanin je najveći grad srpskog dela Banata i njegov je politički, privredni, kulturni i sportski centar. Zrenjanin je, po površini teritorije koja mu administrativno pripada (1.326 km2), najveći grad u Autonomnoj pokrajini Vojvodini i drugi u Republici Srbiji, a u njemu živi oko 130 hiljada stanovnika i više od 20 nacija. Razvija se s tradicijom dugom gotovo sedam vekova, jer se kao naselje pod imenom Bečkerek po prvi put u istorijskim spisima pominje još 1326. godine.

Dolazeći u Zrenjanin danas dolazite u grad multikulturalnosti, multikonfesionalnosti i međunacionalne tolerancije, dolazite u grad kulture, umetnosti, sporta, u grad mostova, grad mladih i grad snažnog privrednog zamaha. Zrenjanin se može prepoznati po horovima svetskog renomea, Narodnom muzeju ili Istorijskom arhivu, najboljima u Srbiji u 2007. godini, ali i po sportskim imenima Dejana Bodiroge, braće Grbić, Snežane Perić, Ivana Lenđera, Ivane Španović, Jovane Brakočević ili Maje Ognjenović.

Može se prepoznati i po vrhunskim predstavama lutkarskog pozorišta, sazivima likovne kolonije akvarela, ali i brojnim kulturnim događanjima tokom tradicionalne turističko-privredne manifestacije "Dani piva", koja se poslednje nedelje avgusta održava u kontinuitetu još od 1986. godine i najstarija je manifestacija takve vrste u našoj zemlji.
Nakon što je bio poznat kao "najveća fabrika hrane na Balkanu", čija je prehrambena industrija bila glavni snabdevač čitavog tržišta nekadašnje Jugoslavije, i nakon što je prebrodio teške godine i period tranzicije, Zrenjanin danas važi za jedan od najatraktivnijih gradova za investiranje u Srbiji. To laskavo priznanje zaslužio 2006. godine od strane američke Agencije za međunarodni razvoj USAID, nakon takmičenja lokalnih samouprava u pogledu stvorenih uslova za poslovanje "Investirajte u Srbiju".

Godine 2007. proglašen je za Grad budućnosti, a 2008. ga je Svetska banka rangirala na prvo mesto među gradovima u Srbiji u pogledu ukupno oranizovanog poslovnog ambijenta. Zrenjanin je među prvim gradovima u Srbiji koji su dobili Slobodnu zonu, a u roku od samo dve godine grad je sklopio više od 20 ugovora o "grinfild" investicijama sa stranim i domaćim kompanijama, u vrednosti većoj od 400 miliona evra. Na obodu grada nikle su tri nove industrijske zone, a iz Zrenjanina put Evrope i sveta odlaze proizvodi tekstilne, mašinske, prehrambene, hemijske, elektro, farmaceutske i drugih industrija...

Priznanja za postignute rezultate su stizala i narednih godina. Godine 2012. industrijska zona "Ečka-Jugoistok" se našla na 48. mestu na listi najboljih zona sveta za investiranje. Rezultati su objavljeni u FDI magazinu Financal Times, a u istraživanju je učestvovalo 600 zona iz preko 120 zemalja. Ocenom istog prestižnog magazina, Slobodna zona Zrenjanin proglašena je 2014. godine najboljom u Evropi po podsticajima za investitore.

Na raskršću značajnih kopnenih i vodenih puteva, udaljen 50 kilometara od Novog Sada, 75 od Beograda i 50 od granice sa Evropskom unijom (Rumunija), Zrenjanin je danas otvoren grad, spreman za prihvatanje novih ideja, načina poslovnog razmišljanja ili razvoja novih tehnologija. Zrenjanin je i grad tradicionalnog gostoprimstva i mogućnosti za prijatan odmor u svom okruženju.

Dođite, i uverite se.

Hit ponuda! Zelena gradnja! Stanovi na kredit! Prodaja na rate bez kamate!

Prodaja stanova na kredit!